Dia de les Escriptores a l’Eliana

Aquest dilluns 14 d’octubre se celebra el Dia de les Escriptores sota el lema “Dones, amor i llibertat”. La commemoració assenyala la festivitat de Santa Teresa de Jesús, per difondre el llegat cultural de les escriptores, recordar les dificultats  a les quals es van enfrontar pel fet de ser dones i destacar el valor de les seues obres.

Per a això, a les 17.30 del dilluns 14 estan convocades persones usuàries de la Biblioteca i representants de col·lectius i associacions per a la lectura pública de textos d’11 escriptores de renom de tots els temps: Teresa de Jesús, Feliciana Enríquez de Guzmán, Sor Juana Inés de la Cruz, Isabel María Morón, Emilia Pardo Bazán, Alfonsina Storni, Dulce María Loynaz, Carmen Laforet, Marta Pessarrodona, Júlia Zabala i Laia Martínez López “Malo”.

L’acte serà conduït per la poetessa local Maribel Fuertes, fundadora de la Jam Poètica de l’Eliana. En acabar la lectura, el regidor de Biblioteques Jorge Pérez Comeche i la regidora d’Igualtat Concha Montaner presentaran la nova secció d’Igualtat de la Biblioteca i s’oferirà un piscolabis als assistents.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà