#culturaacasa aquest cap de setmana a l’Eliana

El confinament al qual està sotmesa la ciutadania per a combatre l’expansió del Covid-19 ha repercutit molt negativament en l’activitat cultural, pero, la cultura no para i des de l’Ajuntament de l’Eliana s’ha buscat la fórmula per a fer arribar diverses manifestacions artístiques als domicilis de la gent perquè tots, encara que siga des de la distància, puga continuar gaudint de l’activitat. Amb aqueix esperit arranca la campanya #culturaacasa, un cicle de difusió del treball d’artistes locals en diferents disciplines a través d’internet.

Amb la campanya es convida a músics, poetes, artistes plàstics o d’arts escèniques a fer la seua aportació per a mantindre viva l’activitat en línia a través de diversos programes. El primer d’ells, sota el títol de #lelianasona, es durà a terme aquest cap de setmana del 18 i 19 d’abril i estarà dedicat a la música.

Per a participar, és necessari contactar al correu cultura@leliana.es, on oferiran als músics tota la informació sobre com fer-ho. La convocatòria està dirigida a intèrprets de qualsevol edat, estil o instrument i tan sols caldrà enviar un vídeo amb l’enregistrament de la seua cançó o peça musical, siga pròpia o d’un altre autor.

Amb la recopilació de vídeos d’aquesta setmana, fins al dijous 16, es farà un primer lliurament de #lelianasona en les xarxes socials de l’Ajuntament, en el canal de YouTube, en Facebook i el perfil oficial d’Instagram @lelianagram. A més, passada aqueixa data es podran enviar més obres musicals per a futures sessions. En les pròximes setmanes, #culturaacasa continuarà fent més convocatòries participatives de diferents manifestacions culturals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà