Bétera reprén la programació cultural per a l’estiu

cartel betera

L’Ajuntament de Bétera reprén la seua programació cultural per juliol i agost en espais oberts i a l’aire lliure. Els espectacles culturals arranquen aquest cap de setmana amb una actuació de Dani Miquel i els Ma-Me-Mi-Mo Músicos el dissabte a les 20 hores en l’Albereda.

El cinema d’estiu també torna amb dues ubicacions. Des d’aquest cap de setmana i fins a agost els més xicotets poden gaudir de pel·lícules tant en Fruits Bétera com en la pista de futbol de la urbanització de Torre En Conill.

Aquest dissabte el cinema començarà amb una sessió en Fruits Bétera a les 22:30 hores i el diumenge tindrà lloc en la pista de futbol de la urbanització Torre en Conill a les 22 hores. El cinema s’alternarà els dissabtes i els diumenges en totes dues ubicacions.

Programació Cultural

Dissabte 4 de juliol a les 20 hores en l’Albereda: Dani Miquel i els Ma-Me-Mi-Mo-Músicos.

Dissabte 11 de juliol a les 20 horesen Passeig Albereda: Píxels Offline La Banda del Drac.

Dissabte 18 de juliol a les 20 hores en Urbanització Mas Camarena Club Social: Sabates en l’aire Companyia La Furtiva.

Dissabte 25 de juliol a les 22:30 hores en Plaza Verdúm Urbanització Torre en Conill: Concert de Jazz a càrrec de Blue Project Quartet solista Rafa Martínez Guillem veí de Bétera.

Dissabte 1 d’agost a les 22:30 hores en l’ermita Calvari: Concert a càrrec de Brillant Magnus Quintet amb Luis Martínez Martínez.

Cinema d’Estiu

Tots els dissabtes a les 22:30h i diumenges a les 22:00h en Fruits Bétera https://goo.gl/maps/9mfnznksb7ahp8q88 i en la de Pista de Futbol de la Urbanització Torre en Conill https://goo.gl/maps/rxhwnwhsdxxgqnrj6 . Els dies s’aniran alternant en les ubicacions. Preu d’entrada 4,50 euros.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà