Voluntariat ambiental a la Concòrdia de Llíria

cartel lliria

L’Ajuntament de Llíria, en col·laboració amb Creu Roja del Camp de Túria i l’Associació Podem, han posat en marxa un programa de voluntariat ambiental per a la prevenció d’incendis forestals de juliol a octubre a la muntanya de la Concòrdia i a les urbanitzacions adjacents a terrenys forestals.

Les accions de prevenció d’estes persones voluntàries consistiran en tasques de vigilància a peu per rutes establides de menys de 10km en jornades d’unes 6 hores, que recorreran els paratges més icònics de la Concòrdia.

L’experiència es complementarà amb formació en matèries relacionades amb la prevenció d’incendis, medi ambient i primers auxilis.

Les persones interessades poden apuntar-se emplenant el full de sol·licitud que està disponible en la web municipal i enviant-la a antonio.perez@lliria.es. A més, en el telèfon 634977868 es poden consultar els dubtes que es tinguen sobre el programa. Els participants han de comprometre’s a col·laborar un mínim de 10 dies en la prestació del servei, que podran triar segons la seua disponibilitat.

Cal recordar que és un servei de voluntariat, per la qual cosa no es rebrà prestació econòmica, encara que l’Ajuntament de Llíria facilitarà aliments i beguda a les persones voluntàries.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà