Tertúlia literària a l’Eliana

La Biblioteca Municipal de l’Eliana ha organitzat una tertúlia literària, dilluns que ve 7 de setembre, entorn a la figura de l’escriptora valenciana Carmelina Sánchez-Cutillas amb motiu del seu nomenament com Escriptora de l’Any 2020 per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL). Sánchez-Cutillas (Madrid, 1927-València, 2009), és considerada com la gran escriptora, investigadora i intel·lectual valenciana del segle XX.

En aquest context, durant el mes d’agost els elianers i elianeres que han volgut participar han recollit un exemplar d’una de les seues obres més conegudes, la novel·la ‘Matèria de Bretanya’, guanyadora del Premi Andròmina de narrativa en 1975, per a preparar la xarrada que tindrà lloc a les 19 hores a la terrassa del Cinema d’Estiu. La tertúlia estarà conduïda pel poeta i veí de l’Eliana, Antoni Ferrer.

L’autora va pertànyer a la generació del 50, al costat d’escriptors com ara Vicent Andrés Estellés, Maria Beneyto o Joan Fuster. Poeta i novel·lista, va publicar també estudis sobre història i literatura medieval, tant en espanyol com en valencià.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà