Serra estrena nova ruta turística familiar

cartel ruta serra

Este cap de setmana Serra estrena la ruta turística teatralitzada ‘Les escultures cobren vida’ que recorrerà els carrers de la població per descobrir el passat a través d’unes escultures que cobren vida.

Serra es suma així als actes del Dia Mundial del Turisme que amb el lema Turisme i desenvolupament rural posa en valor la capacitat excepcional del sector per crear oportunitats fora de les grans ciutats i preservar a tot el món el patrimoni cultural i natural.

La ruta gratuïta per a públic familiar necessita d’inscripció prèvia a través de l’Oficina de Turisme de la població al telèfon 961688404 o al correu electrònic serra@touristinfo.net.

L’eixida i punt de trobada será la Tourist Info de Serra. Des d’allí comença un recorregut a través de diferents personatges que expliquen la història de la localitat.

La ruta urbana està teatralitzada per Calderona Viva i farà viure d’un viatge en el temps en el qual els visitants podran conéixer alguns dels oficis tradicionals de Serra i la història d’una actriu, la Calderona, que es va convertir en bandolera i va donar nom a la nostra serra, pasant pel Senyor de la Vila o el cartoixà.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà