Pilota, música i foc per al 9 d’octubre a l’Eliana

cartel 9 octubre eliana

L’Ajuntament de l’Eliana amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana ha organitzat del 7 al 9 d’octubre un programa d’actes reduït per les mesures sanitàries promogudes per a evitar contagis de coronavirus però en el qual ha buscat reflectir la genuïna identitat valenciana a través de la llum, la música i el color.

Les festivitats del 9 d’Octubre arrancarà aquest dimecres amb les semifinals del Circuit Sub 18 d’Escala i Corda del Trofeu Fundació Trinidad Alfonso i la gran final que enfrontarà a Quique de la Pobla de Vallbona, Dani i Pere d’Alfàs amb Joan de Vinalesa, Carles de Beniparrell i Andrés de Marquesat en el trinquet de l’Eliana.

La música també tindrà un espai en la programació en la vesprada del dijous, a les 19 hores, amb el concert de Jonatan Penalba que presentarà el seu últim treball ‘Reversions’, en el qual fa una primera incursió en el pop sense allunyar-se massa de la música d’arrel. Al Parc de la Pinada es podran escoltar temes tradicionals com ara la ‘Granaïna’ de Montaverner, però també recopilació cançons de Miquel Gil, Ovidi Montllor, La Gossa Sorda, Lluís Llach, Raimon o Feliu Ventura.

Després de l’esdeveniment musical tindrà lloc la inauguració de l’encesa de les llums commemoratives del 9 d’Octubre amb els colors de la Senyera que es projectaran sobre la façana de l’Ajuntament. Tot això, seguit d’un tret de ram de focs d’artifici en la plaça del País Valencià.

El dia gran de la Comunitat Valenciana la festa iniciarà de nou a les 12 del migdia amb focs artificials.

Per a concloure les commemoracions, a partir de les 20 hores i fins a les 12 de la nit la façana del consistori tornarà a lluir il·luminada de blau, roig i groc.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà