L’Eliana sorteja l’ús dels horts socials Mandor Canonge

huerto

Les vuit parcel·les sumen 600 metres quadrats cultivables

L’Ajuntament de l’Eliana ha obert el procediment, un any més, per a adjudicar mitjançant sorteig les autoritzacions per a l’aprofitament dels horts d’oci i ús social de Mandor Canonge. Un total de vuit parcel·les que sumen 609 metres quadrats i que oscil·len entre els 65 i els 84 metres quadrats cadascuna, amb les quals el consistori busca des de 2010 fomentar l’agricultura ecològica d’autoconsum, com a via per a revaloritzar l’espai públic i donar resposta a una àmplia demanda social.

Els veïns interessats a participar podran presentar la instància de sol·licitud fins al pròxim 17 d’octubre a l’Ajuntament. Com cada any, tindran prioritat les persones jubilades o en situació d’incapacitat, persones amb discapacitat i desocupades.

La regidora de Medi Ambient, Cristina Díaz, ha convidat a elianers a aprofitar aquest programa municipal pel qual creix l’interés any rere any i que promou hàbits de vida saludable, permet reconnectar amb la naturalesa i, al mateix temps, ofereix una solució de consum sostenible.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.