Concurs d’aparadors comercials a Vilamarxant

Arriba una nova edició del Concurs d’Aparadors Comercials Nadalencs, que convoca l’Ajuntament de Vilamarxant a través de la Regidoria de Promoció Econòmica.

En esta ocasió, hi haurà un jurat, compost per professionals del disseny, la decoració i l’aparadorisme, que valorarà les diferents propostes i atorgarà els premis, que oscil·laran entre els 400 euros del primer classificat als 150 del quart.

Els interessats a participar hauran d’inscriure’s en el Registre General de l’Ajuntament abans de les 14 hores de l’11 de desembre. Els participants hauran de decorar els seus aparadors del 14 de desembre al 5 de gener i instal·lar en un lloc visible el distintiu del concurs facilitat per la Regidoria de Promoció Econòmica.

El pròxim 11 de gener serà el moment en el què el jurat farà pública la seua valoració en la qual avaluarà aspectes com la qualitat i harmonia; la modernitat, innovació, creativitat i originalitat; els motius utilitzats per a la decoració; la il·luminació usada per a aconseguir l’ambientació; i els productes utilitzats per als motius.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà