Sant Silvestre Solidària de Llíria virtual del 22 al 29 de desembre

Cartel San Silvestre2020

L’Ajuntament de Llíria ha presentat hui una edició especial de la carrera popular de la Sant Silvestre 2020. Davant l’actual situació sanitària, el consistori ha optat per celebrar una activitat solidària i virtual durant tota una setmana, del 22 al 29 de desembre.

La iniciativa pretén animar a la ciutadania a penjar els seus vídeos i fotos fent esport durant aquesta setmana en les xarxes socials amb l’etiqueta #LliriaVivaEnForma. A més, el dimarts 29 de desembre, entre les 17 i 20 hores, s’instal·larà un arc de la carrera en la plaça Major perquè els veïns puguen fotografiar-se passant per ell.

Igualment, s’ha posat a la disposició dels qui desitgen col·laborar uns dorsals solidaris a 1euro destinat a l’Associació Pentagrama, que vela per la millora de la qualitat de vida de persones amb malalties mentals. Estos dorsals es poden adquirir en els establiments locals Drogueria Mari, La Bolsería de Partidors, Viajes Llíria, TwinnerEdetaRunning i Sport Moros.

El col·lectiu que rebrà les aportacions dels participants és una entitat social i sense ànim de lucre que naix l’any 2013,  amb el compromís d’ajudar i donar suport al Programa de Rehabilitació Psicosocial per a Malalts Mentals de l’Ajuntament de Llíria, perquè estes persones puguen aconseguir el major grau possible d’integració i normalització en la societat, evitant l’aïllament, reduint el nombre d’ingressos i augmentant el nivell de qualitat de vida de les seues usuàries.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà