La Mancomunitat organitza un webinar sobre ajudes per a empreses

mancomunitat webinar

La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat per a dilluns que ve, 1 de març, un webinar dedicat a les empreses de la comarca. En concret, des de les 9.30 hores i a través d’una plataforma online, personal tècnic de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació i d’IVACE (Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial) explicaran les ajudes a les quals poden adscriure’s les empreses.

La reunió, que està prevista que es desenvolupe durant una hora i mitja, servirà per a donar a conèixer les ajudes destinades a sectors productius de la Conselleria i les relacionades amb la innovació i la digitalització, entre altres, d’IVACE.

Conèixer el ventall d’ajudes que les administracions públiques posen a disposició de les empreses és vital per assolir un teixit industrial i productiu amb futur a Camp de Túria. Estes són ajudes dirigides al desenvolupament, transformació digital i innovació empresarial.

La cita estarà presidida per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, i comptarà amb la participació de la secretària autonòmica de la Conselleria d’Economia Sostenible, Rebeca Torró, i del delegat d’àrees industrials de la Mancomunitat i alcalde de Llíria, Manolo Civera.

La Mancomunitat vol així ser el nexe d’unió, facilitador i informador entre les entitats capaces d’ajudar amb subvencions fins els sectors industrials i empreses que puguen beneficiar-se d’elles.

Si estàs interessat en participar en aquest webinar totalment gratuït, només has de registrar-te en aquest web i, automàticament, t’arribaran totes les dades perquè pugues accedir a la reunió del pròxim dilluns.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.