Torna l’activitat cultural a l’Eliana a partir del 13 de març

cartel eliana

A partir del dissabte 13 de març, els veïns de l’Eliana podran gaudir de la programació cultural després del parèntesi obligat per la pandèmia que va ocasionar el tancament de l’activitat el mes de gener passat. Les propostes que es duran a terme al març son una funció de teatre, una presentació d’un llibre, un concert i tres projeccions cinematogràfiques.

El dissabte 13 a les 19 hores, el teló de l’Auditori Municipal s’obrirà per a oferir la representació de ‘Anestesiades’, una comèdia dirigida per Rafael Calatayud i que protagonitza l’elianera Lola Moltó. Aquesta obra va estar programada per al 4 d’abril de 2020 però va ser ajornada a causa del confinament.

La presentació del llibre ‘Nature Words 2’, que conté una col·lecció de fotografies de la naturalesa realitzades per Juan Solbes al pati de la seua casa durant la pandèmia, serà el dimecres 17 en el Centre Sociocultural. En aquest acte s’espera la participació d’Ana Noguera i Miguel Ángel Polo al costat de l’autor i de la Jam Poètica de l’Eliana.

El concert està emmarcat dins del festival Cinc Segles de Música i serà a l’Auditori el dissabte 27. Oferirà un repertori del Renaixement interpretat per Piacere dei Travesi, formació femenina composta per soprano i trio de flautes travesseres.

Les tres projeccions corresponen a les pel·lícules “Sabrina”, de Billy Wilder en el Cinefòrum dels Classics el dia 24; “Esclats de Llum”, de Nacho Ruipérez dins d’un nou cicle titulat Divulgació Cultural el divendres 26 a l’Auditori; i “Una qüestió de gènere”, de Mimi Leder en la sessió de Llibres en Pantalla del dia 28 de març.

Les entrades per al teatre i el concert, així com les invitacions per a la projecció del dia 26, estaran disponibles pròximament en Elientrada. La resta de les activitats són amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà