El Teatre Rialto presenta “La sort”

La sort teatre rialto

El Teatre Rialto de València presenta del 3 al 7 de març “La sort”, primera de les funcions de la temporada d’exhibició de companyies valencianes que es desenvoluparà en aquest teatre en els pròxims mesos.

“La sort” és una producció de la companyia Pérez&Disla: el text és de Juli Disla, la direcció de Jaume Pérez Roldán, Toni Agustí i Santiago Ribelles, i està interpretada per Juli Disla i Jaume Pérez.

L’obra parla de l’experiència dels autors i intèrprets com a família homoparental i interracial en un procés d’adopció. Una peripècia emocional i vital, però també un llarg camí administratiu i judicial que té com a finalitat formar una família.

A través d’aquesta vivència íntima, la funció parla de la diversitat, de quins són els models de famílies, de com es viu la qüestió racial, de quins són els referents, de l’entorn en el qual es desenvolupen els menors i de com influeix la política en tot això.

D’altra banda, l’espectacle és també un homenatge al fill dels protagonistes per tal que li puga servir com a llibre de vida en el futur, amb respecte, honestedat i emoció.

“La sort” és la construcció d’un relat sobre la vida íntima d’una parella de dos homes que desitgen adoptar i ho fan. És un relat també del que suposa el procés d’adopció, no ja per a una parella homosexual, que també, sinó per a totes les persones que decideixen iniciar i viure aquest procés.

Els autors/actors narren la seua pròpia vida dalt l’escenari. Parlar en primera persona és exposar-se i ho fan perquè la normalització de famílies com la seua influeix positivament en els xiquets i xiquetes que formen part de famílies semblants. La integració en la societat és la base per al benestar individual i familiar i també per a l’enriquiment social.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà