El cicle de concerts ‘A la llum de la lluna’ torna a Sant Miquel dels Reis

a la llum de la lluna

L’antic monestir de Sant Miquel dels Reis de València tornarà a acollir el cicle de concerts A la llum de la lluna amb una selecció d’artistes valencians i estatals. Després de l’èxit registrat en la primera edició del festival, celebrada durant els mesos de setembre i octubre, amb totes les localitats exhaurides, la Direcció General de Cultura i Patrimoni ha volgut mantindre aquesta iniciativa per a donar suport al sector musical. 

El cicle A la llum de la lluna començarà el 7 de maig i continuarà al llarg dels quatre divendres següents. Els primers en tocar al claustre de l’antic monestir seran els murcians M-Clan. El vocalista Carlos Tarque i el guitarrista Ricardo Ruipérez interpretaran en format acústic una selecció dels millors temes que han gravat en els quasi 20 anys que porten de trajectòria.

Una setmana més tard, el públic podrà gaudir amb els valencians Tardor. El quintet segueix presentant el seu últim disc, El mal pas, seleccionat com un dels millors treballs de pop-rock del 2019 per la crítica i finalista en els Premis Carles Santos de la Música Valenciana i els Premis Ovidi.

La cantant jaenesa Zahara arribarà a la capital del Túria el divendres 21 de maig. “Merichane”, “Canción de muerte y salvación” i “Taylor” són, de moment, els avançaments del pròxim treball de l’artista. En ells dona mostres d’haver abraçat definitivament els ritmes electrònics. Eixe serà el punt de partida d’un espectacle en tres actes on es combinaran la intimitat, el techno i el ball.

La quarta cita del festival estarà protagonitzada per la banda local Revólver i la seua gira Apolo. Carlos Goñi actuarà en format de trio en el seu retrobament amb el públic després de més de 30 anys en la carretera.

El primer divendres de juny serà el torn de Soleá Morente. Des del seu debut en solitari en 2015, la filla del cantaor Enrique Morente i de la bailaora Aurora Carbonell ha donat mostres del seu eclecticisme musical: flamenc, pop, rock, funk, electrònica, etc. Actualment, posa de llarg el seu tercer àlbum, Lo que te falta, on torna a les arrels flamenques amb la rumba com a protagonista.

Obertura de portes i entrades a la venda

L’obertura de portes de tots els concerts serà a les 20:30 hores i les actuacions començaran a les 22:00 h. Tanmateix, els horaris podrien variar en funció de la normativa vigent en eixe moment. Com no podria ser d’altra manera, s’observaran totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats sobre l’ús de mascaretes, distància social i assignació de seients.

Les entrades eixiran a la venda el pròxim 26 d’abril a un preu únic de 2,50 euros (preu corresponent a les despeses de gestió). Cada persona podrà adquirir 4 localitats a través de la pàgina webComentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà