L’Eliana celebra a l’abril el Mes del Llibre

cartel eliana

L’Ajuntament de l’Eliana ha organitzat aquest abril el Mes del Llibre, que inclou el Dia del Llibre Infantil i la Setmana del Llibre Escolar, amb l’objectiu de despertar l’interés i amor per les històries escrites entre els més menuts i convertir la lectura en un saludable hàbit de vida per a ells.

Amb motiu de la primera efemèride que es va celebrar el passat 2 d’abril, l’Auditori Municipal acollirà aquesta setmana el musical infantil ‘Pinocho’. La cita serà aquest dissabte dia 10 a les 18.30 hores i les entrades estan ja disponibles a la venda en Elientrada.

Del 19 al 25, se celebrarà la tradicional Setmana del Llibre Escolar amb activitats de foment de la lectura en els 7 centres educatius de Primària de la localitat. Per a això, el Consistori ha remés a tots ells una guia didàctica amb recursos i consells per a l’alumnat, una gimcana lectora titulada ‘Un dia, un llibre!’, material per a treballar diversos personatges del món a les aules, les recomanacions de llibres per part dels i les integrants del Consell de Xiquetes i Xiquets i el lliurament de premis del concurs literari ‘El so de les paraules’, que un any més repartirà llibres i material escolar entre els participants del 2n i 3r cicle de Primària.

Per a commemorar la celebració del Dia del Llibre, el mateix divendres 23 d’abril, en el Nou Espai del Centre Sociocultural tindrà lloc la presentació del llibre ‘Mariola y su mundo’ de la mà de les seues autores Mapi Romero i Eva M. Sánchez. Una obra per a obrir la ment del públic infantil a través dels dons de la protagonista: una xiqueta d’11 anys que té el poder de viatjar en el temps i l’espai, la qual cosa li permet conéixer a icones del món com Nelson Mandela o Malala. La cita serà a les 19 hores amb entrada gratuïta i aforament limitat a causa de les mesures de protecció contra el COVID-19.

Per a tancar el Mes del Llibre el diumenge 25, a les 12 del migdia, el Cinema d’Estiu acollirà un altre clàssic de la literatura com és ‘Mary Poppins’ en format de contacontes, amb titelles, cançons originals i dansa en directe a càrrec de Rebombori Teatre.

L’entrada serà gratuïta però l’accés es realitzarà a través d’invitacions que es poden retirar ja en Elientrada.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.