Arriba la comèdia “Burundanga” a l’Auditori Municipal de l’Eliana

cartel burundanga teatro

El pròxim dissabte 17 d’abril, l’Auditori Municipal de l’Eliana acollirà “Burundanga”, una obra teatral de Jordi Galceran amb Paula Braguinsky, Rebeca Valls i Juan Gea. La cita serà a les 19:30h.

L’obra dura 100 minuts i es en castellà.

Sinopsi

Berta, una jove estudiant, està embarassada de Manel, el seu nuvi, però encara no s’ha atrevit a dir-li-ho. I és que no sap què fer. Per no saber, no sap ni si ell realment la vol.

Sílvia, la seua companya de pis, li ofereix la solució: Burundanga, la droga de la veritat; una substància que fa perdre la voluntat a qui la pren i que provoca la sinceritat més autèntica.
Si li l’administra a Manel podrà saber la veritat sobre tot allò que desitja. I Berta ho fa, li dona la droga al seu nuvi i descobreix no sols el que pretenia esbrinar, sinó una altra veritat molt més inesperada que fa esclatar un embolic de conseqüències imprevisibles.

Entrades

Les entrades ja poden adquirir-se a través del web municipal Elientrada així com en taquilla el mateix dia de l’obra.

El preu per l’entrada general és de 15 euros i la reduïda de 12 euros (menors de 3 a 13 anys, persones jubilades i titulars del carnet jove, que ho hauran d’acreditar).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà