L’Eliana celebrarà la I Trobada de Formació i Ocupació Juvenil

 Trobada de Formació i Ocupació Juvenil l'eliana

L’Ajuntament de l’Eliana ha organitzat la I Trobada de Formació i Ocupació Juvenil, un fòrum presencial i virtual que té com a finalitat acompanyar les persones d’entre 16 i 29 anys en la seua transició des del sistema educatiu al sistema laboral o l’ocupació. En ell, els joves podran conéixer experiències d’elianers i veïns de la comarca que han emprés amb èxit projectes en diferents àmbits.

D’aquesta manera, la Regidoria de Polítiques de Joventut, ha presentat hui les cinc jornades que se celebraran entre els mesos d’abril i maig i que s’iniciaran divendres que ve 23, sota el títol ‘En marxa cap al món laboral’. Aquesta primera trobada tindrà lloc a les 17.30 hores a la Casa de la Joventut i acollirà un total de tres xarrades amb la col·laboració de la Mancomunitat Camp de Túria. La primera mostrarà una guia per a l’elaboració de nous models de curriculum vitae, la segona portals i xarxes per a la recerca d’ocupació i, finalment, la preparació per a una entrevista de treball.

El dijous 29 d’abril els joves podran gaudir d’una Masterclass sobre bones pràctiques professionals en l’hostaleria i la restauració, a càrrec de l’expert elianer Juan Espinosa.

L’endemà, la jornada se centrarà en l’orientació i l’ocupació juvenil en el territori i comptarà amb la presència de l’alcalde, Salva Torrent i de la presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda. L’acte inclourà una xarrada sobre comerç local a càrrec del president de l’Associació de Comerç de l’Eliana, Sergio Podscharly, i tres taules d’experiències sobre emprenedoria i gènere amb la farmacèutica local Vanessa Torrent i la gerent de Centre Coworking del municipi, Lourdes Coll, la taula d’integració a càrrec de José Luis Lis, director de Motiva, i la taula d’innovació amb Ask Borja, director del Centre d’Emprenedoria del Túria.

Per part seua, el mes de maig acollirà dues noves sessions amb l’oci saludable per a la joventut i la creativitat artística com a protagonista. El divendres 21 tindrà lloc una demostració presencial sobre l’art de la perruqueria i el maquillatge de Mario Riveiro, subcampió mundial 2021 i Jordi Doménech, campió d’Espanya de maquillatge creatiu en 2016.

La programació conclourà el divendres 28 sota el lema “la creativitat en la diversitat”, amb xarrades sobre perruqueria a càrrec de Beni Riveiro, subcampió per equips Mundial 2020, sobre maquillatge artístic a càrrec de Jordi Doménech i moda amb Fran Tochena, president del gremi de sastres i modistes de la Comunitat Valenciana.

A totes les cites es podrà acudir de manera presencial, prèvia inscripció en el correu elijove@leliana.es, ja que l’aforament serà limitat. Tots els esdeveniments es retransmetran també en streaming a través del canal de YouTube de l’Ajuntament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà