Torna el cicle Sons al Botànic

cartel sons al botanic

Saltarinas i AndSons Producciones organitzen, juntament amb el Jardí Botànic de la Universitat de València, una nova edició de Sons al Botànic. Després de la parada obligatòria de 2020, la sisena edició d’aquest cicle de concerts en la natura torna amb un aforament limitat i totes les mesures sanitàries per a garantir la seguretat dels grups i dels assistents.

L’agradable entorn del Jardí Botànic de la Universitat de València acollirà els sis concerts acústics de música indie programats a partir del 21 de maig. El públic romandrà assegut en cadires distribuïdes amb la distància de seguretat obligatòria entre elles, i els seients es reservaran en el moment de la compra.

Enguany tots els pagaments seran telemàtics, els corredors tindran un sentit únic i hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en punts diferents del recinte, per complir així amb la normativa vigent.

Una altra novetat és el canvi d’horari. Els concerts d’enguany se celebraran a partir de les 20.45 hores, i l’obertura de portes serà a les 20 h, per a permetre entrar-hi de forma escalonada. 

Cartell de Sons al Botànic 2021  

Sons al Botànic programa sis concerts d’artistes nacionals i inclou, com és habitual, una banda de representació local: Tardor, que celebrarà els deu anys de trajectòria al Botànic amb una tornada als escenaris a la ciutat de València, l’1 d’octubre.

Totes les actuacions del cicle:

  • 21 de maig: Suu
  • 11 de juny: Los Hermanos Cubero
  • 23 de juliol: Enric Montefusco
  • 20 d’agost: Alice Wonder
  • 17 de setembre: Guiu Cortés (El Niño de la Hipoteca)
  • 1 d’octubre: Tardor

Aquest cicle de concerts acústics Sons al Botànic compta, un any més, amb el suport de Cervezas Turia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà