l’Eliana convoca les Beques Transport per a estudiants

calles l'Eliana

L’Ajuntament de l’Eliana ha publicat les bases per a la concessió de les ajudes al transport del curs 2020/2021 dirigides a estudiants elianers en el qual invertirà un total de 6.000 euros. Les ajudes són d’un import màxim de 150 euros per alumne sol·licitant i tenen com a objectiu cobrir part de les despeses de tren, metro o autobús.

La convocatòria, com cada any, està dirigida a joves estudiants empadronats en el municipi que cursen estudis oficials en tota mena de centres públics, concertats i privats d’Educació Secundària, Batxillerat, Formació Professional, estudis universitaris de grau, Formació Professional Bàsica, Programes formatius de qualificació Bàsica, Ensenyaments Artístics Superiors o Ensenyaments Esportius fora del municipi, per a promoure l’ús del transport públic col·lectiu.

Per a sol·licitar la subvenció és necessari estar empadronat a l’Eliana i no superar els 30 anys d’edat. El gaudiment d’aquesta ajuda serà compatible amb altres finançades amb fons públics per a la mateixa finalitat, sempre que la suma de totes elles no supere el cost de l’activitat subvencionada.

Les persones interessades a participar en aquest programa poden consultar la documentació necessària que hauran de presentar, de l’1 al 30 de juny, en el Centre Sociocultural o a través de la Seu Electrònica. Així mateix, la bases de la convocatòria, així com els annexos a emplenar la sol·licitud estaran disponibles al web de l’Ajuntament a partir de l’obertura del termini.

Com en edicions anteriors, per a poder percebre les ajudes els joves estudiants hauran de presentar els justificants de la compra de bons, títols de transport o bitllets del curs acadèmic 2020/2021.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà