L’Eliana ofereix Marxa Nòrdica del 22 de maig al 26 de juny

marxa nòrdica l'Eliana

La Regidoria de Polítiques Esportives de l’Ajuntament de l‘Eliana ha organitzat una nova activitat d’oci saludable gratuïta per a majors de 18 anys empadronats a la localitat. Es tracta de la Marxa Nòrdica, una modalitat esportiva que consisteix únicament a caminar amb uns bastons dissenyats especialment per a aquesta activitat i que aporta una forma senzilla i natural de millorar la condició física i tonificar la musculatura.

D’aquesta manera tots els dissabtes, des del 22 de maig fins al 26 de juny, es formaran grups reduïts en horari de matí de 9.00 a 10.30 i a les vesprades de 19 a 20.30 hores. Els participants realitzaran una primera jornada d’iniciació i tècnica per a aprendre a caminar amb els bastons i al següent dissabte realitzaran una segona sessió amb rutes de 5 quilòmetres, aproximadament. Totes les activitats comptaran amb un monitor titulat, material específic per a la pràctica i assegurança.

Aquesta disciplina, considerada un esport perquè la velocitat a la qual es camina supera a la caminada normal, respecta la traça del moviment natural del cos. La utilització dels bastons ajuda a mantindre el pit recte i obrir la caixa toràcica, obtenint una oxigenació de fins a un 60% més que durant un passeig.

Les persones interessades a participar en aquestes jornades poden inscriure’s presencialment en el Poliesportiu de l’Eliana o a través del número de telèfon 96 274 00 55, sent admeses per rigorós ordre d’inscripció. El programa, com no pot ser d’una altra manera, comptarà amb totes les mesures contra la Covid-19 amb grups reduïts de màxim 12 persones, normes de distanciament, material higienitzat i presa de temperatura. Les persones participants hauran d’assistir a l’activitat amb un calçat esportiu i roba adequada.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà