Concurs Nacional de Clarinet ‘Llíria, Ciutat Creativa’

El Conservatori Professional de Música de Llíria acollirà el 19 i 20 de juny la primera edició del Concurs Nacional de Clarinet ‘Llíria, Ciutat Creativa’. Este projecte de caràcter pedagògic, que ve motivat per la condició de Ciutat Creativa per la UNESCO amb la qual compta el municipi edetà, reunirà a clarinetistes de tots els cursos i edats.

Este esdeveniment està organitzat per S&M MUSIC, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Conservatori de Llíria, aixícom també de l’Associació per al Desenvolupament i Estudi del Clarinet (ADEC), la Unió Musical i la Banda Primitiva. Aixímateix, també es desenvolupa amb la participació directa de diferents patrocinadors: Bufet, Selmer, Mafer Música, Vandoren, Puntorep, BassusEdicions, Atelier de Celia, Avant Música, Consolat de Mar i Elles Dones.

Les inscripcions estaran obertes fins al 31 de maig en www.smmusic.es. Les persones participants interpretaran una obra obligada i una altra lliure, acompanyats per un pianista que facilitarà l’organització.

El jurat designat estarà compost per persones amb una prestigiosa trajectòria professional en el món del clarinet, amb la col·laboració de membres de la Unió Musical i de la Banda Primitiva de Llíria.

Els premis constaran de diplomes acreditatius, distincions a les màximes puntuacions de cada categoria, així com beques, lots de material i participacions en MàsterClassde clarinet.

El lliurament de guardons es farà a la conclusió de cadascun dels dies, acompanyat amb un concertd’un clarinetista patrocinat per Selmer eldia 19, i per un recital d’un clarinetista patrocinat per Buffet el dia 20.

La prova estarà organitzada per cursos. “Les persones que participen concursaran únicament amb altres aspirants del seumateix curs, a excepció dels ensenyaments superiors on s’ha establit una categoria per a primer i segon curs de Grau Superior, i una altra per a tercer i quart”, ha explicat el regidor d’Ensenyaments Artístics, Paco García.

El consistori premiarà als guanyadors en cada categoria, contractant-les per a un recital dins de la seua agenda cultural i la Unió Musical i la Banda Primitiva també reconeixeran als seus membres amb major puntuació, ambl’organització d’un recital amb les seues respectives bandes simfòniques.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà