Borja Penalba i Mireia Vives, Pep Gimeno Botifarra i Carles Dénia a Estiu a la Torre

cartel eliana

El festival Estiu a la Torre 2021 se celebrarà del 5 de juny al 28 d’agost a la Torre del Virrei i comptarà amb 15 cites amb música de diversos estils.

El certamen arrancarà amb tres concerts fusió de músiques tradicionals amb sabor mediterrani. El primer d’ells serà ‘Cançons de fer camí’, de la mà de Borja Penalba i Mireia Vives, i continuarà amb ‘Sons d’embat’ el dissabte 12 de juny.

A la setmana següent, Pep Gimeno el Botifarra actuarà per primera vegada junt al Cor de l’Eliana, i l’endemà farà el propi l’Escola Coral, amb el seu espectacle ‘Swing, Jazz & Soul’. Per a aquest últim esdeveniment l’entrada serà gratuïta amb invitació a través de Elientrada.

El dissabte 26 serà la clausura de la XVI edició del festival 5 Segles de Música amb l’actuació sempre ben rebuda pel públic elianer de Spanish Brass i Carles Dénia.

Del dilluns 28 de juny al divendres 2 de juliol el Centre professional de Música Ignacio Monzonís del col·legi IALE celebrarà un Cicle de música de cambra. Aquestes actuacions també tindran caràcter gratuït, amb invitació.

El mes de juliol l’escenari de la Torre del Virrei s’omplirà amb els concerts de festes de la Unió Musical de l’Eliana. Per ell passaran el Cor de la UME, l’Orquestra Simfònica, l’Orquestra de Guitarres i la Big band. Totes aquestes cites tindran lloc a les 22.30 hores i s’accedirà amb invitació.

Juliol tancarà el seu cicle de concerts amb la tradicional Nit de Sant Elies, el dimarts 20, dins dels Premis CEL. Enguany, amb l’actuació del excomponent d’Al Tall, Miquel Gil.

El mes d’agost estarà lligat al jazz a través d’un recorregut per tres dels seus múltiples subgèneres. El primer concert d’aquesta sèrie serà el dissabte 7 amb Jazzbona i Domisol Sisters.

Una setmana més tard serà el torn de ‘Clàssica en Jazz’ i el dissabte 21 d’Adalpeko Basket Latin Jazz.

El punt i final a aquesta edició del festival el posarà Pinzellades Flamenques amb l’art de Mónica Iglesias i la seua actuació ‘Mi baile’ el dissabte 28.

Com és habitual, la venda d’entrades o retirada d’invitacions s’haurà de realitzar preferentment per Internet a través de Elientrada, encara que per a totes aquelles persones que tinguen dificultats poden trobar assessorament en la compra els dimarts i dijous de 10 a 14 hores en el Centre Sociocultural.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà