L’Eliana recorrerà en una ruta interpretativa el barranc del Mandor

cartel ruta interpretativa Barranc del Mandor

Esta activitat promourà el voluntariat ambiental amb la neteja de l’espai

L’Ajuntament de l’Eliana, juntament amb la Coordinadora en Defensa dels Boscos del Túria i amb la col·laboració del Parc Natural del Túria, ha organitzat per a aquest dissabte, 19 de juny, un itinerari interpretatiu pel Barranc de Mandor. El recorregut servirà també per a dur a terme una activitat de voluntariat ambiental promoguda per l’alumnat d’Infantil del CEIP El Garbí, i netejar així aquest emblemàtic espai natural de l’Eliana.

La cita, emmarcada en el projecte ‘Ecoaula’ d’educació soci-ambiental impulsat pel Consistori en col·laboració amb diverses entitats locals, arrancarà a partir a les 9.30 hores des del Molí de la Lluna i continuarà en un passeig fins al baixador de Montesol.

Les persones interessades a participar han d’enviar un correu electrònic indicant nom, cognoms, edat i telèfon de contacte al correu electrònic mediambient@leliana.es. Les places seran limitades.

Tal com ha explicat l’edil de Sostenibilitat Ambiental, Cristina Díaz, aquesta acció de voluntariat ambiental que es realitza periòdicament des de fa alguns anys, està destinada a sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de la reducció i reciclatge dels residus que afecten de manera descontrolada d’aquesta zona de gran potencial paisatgístic i natural. “En aquesta ocasió formarà part d’una interessant ruta interpretativa que ens permetrà conéixer i valorar, amb major profunditat, el nostre patrimoni natural”, ha afirmat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà