Torna el cinema d’Estiu a l’Eliana

cinema estiu leliana

El Cinema d’Estiu de l’Eliana torna el divendres 25 de juny a les 22.30 hores a la Terrassa d’Estiu on es projectaran 22 pel·lícules en 63 sessions.

Hi haurà projeccions totes les nits fins al 29 d’agost, amb l’excepció dels dies 14, 15 i 16 de juliol en els quals es farà una pausa a causa d’una versió molt reduïda de les Festes Majors.

Les pel·lícules estaran categoritzades en “cinema d’autor”, “cinema cap de setmana” i, enguany com a novetat, “cinema nostàlgia”, en la qual es projectaran tres clàssics com “Els Goonies” (1985), “Blade Runner” (1982) i “Desdejuni amb diamants” (1961) els dijous 8, 22 i 29 de juliol.

Les entrades es vendran a través de la web www.elientrada.es, sent les localitats numerades per a garantir les mesures de seguretat. El preu continua sent el d’anys anteriors, 3,5 euros la general i 2,5 euros la reduïda.

L’ús de les màscares, la presa de temperatura a l’entrada i la distància interpersonal que condiciona l’aforament seran algunes de les claus que deixarà aquesta temporada que està a punt de començar.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà