L’Eliana ofereix un taller de teatre creatiu per a l’estiu

cartel eliana

La Regidoria d’Educació ha posat en marxa un taller gratuït de teatre creatiu dirigit a alumnat d’entre 6 i 12 anys, amb l’objectiu d’oferir una programació estival en la qual gaudir de les arts escèniques de manera lúdica, creativa i desinhibida mitjançant jocs, expressió corporal i dinàmiques de l’àmbit teatral.

El programa, impartit per l’Associació per les Arts Escèniques de l’Eliana (APLAE), busca potenciar la creativitat dels i les alumnes entorn de la importància del moviment actoral dels cossos i objectes que ocupen l’espai.

Estarà enfocat en una doble vessant; d’una banda el joc teatral i les titelles i, per un altre, la dansa en la psicokinética. En la primera aprendran a crear situacions, manipularan l’espai escènic, buscaran que el joc tinga una finalitat representativa que ha de ser vista pels altres i recrearan situacions de la vida quotidiana a través de titelles que ells mateixos elaboraran i donaran vida. En la segona, la dansa serà l’instrument per a desenvolupar les capacitats motores, i creatives mitjançant les activitats lúdiques. El seu caràcter socialitzador els donarà l’oportunitat de comunicar-se, interrelacionar-se i d’auto-conéixer-se.

Per a participar, les famílies poden optar per triar el mes complet de juliol, del 5 al 30, o per quinzenes.

El taller s’impartirà els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13 hores en el Centre Sociocultural.

Les places són limitades i tindran preferència els menors empadronats a l’Eliana. La presentació de sol·licituds estarà oberta des de hui i fins divendres que ve 2 de juliol, a través de l’enllaç: http://www.aplaeliana.com/taller-estiu-creatiu-l-eliana-2021.html.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà