Banner papereria Ruiz

L’Eliana ofereix una nova proposta d’activitats per a joves

cartel eliana

La Regidoria de Joventut fa pública la “Agenda Jove” amb la intenció d’oferir als joves de la localitat una sèrie d’activitats formatives i d’oci pensades en el temps lliure d’aquest sector de la població per als mesos de setembre i octubre.


L’oferta ve distribuïda en programes juvenils, formació i oci en temps lliure, activitats soci culturals i serveis per a la joventut.


Els programes juvenils abasten dos projectes: el Programa Creativa’t, que tant d’èxit va obtindre el curs passat, que consisteix en orientació juvenil, formació en habilitats socials i reforç educatiu, i que està dirigit a adolescents de 12 a 17 anys. La informació i inscripcions es poden realitzar des del 14 fins al 27 de setembre en el correu joventut@leliana.es, atorgant-se les places limitades per rigorós ordre de recepció.


D’altra banda, també està en marxa el programa L’Eliana Emprén, en el qual la semifinal del concurs d’idees tecnològiques per al comerç minorista se celebrarà el divendres 17 de setembre a les 19.30 a la Casa de la Joventut.


Quant a la formació en temps lliure, Joventut ofereix a joves de 18 a 25 anys un Curs d’assistència immediata en emergències, oferit per personal de Creu Roja. Serà el dissabte 16 d’octubre de 9.00 a 14.00 hores a la Casa de la Joventut. Es tracta d’una formació gratuïta amb certificat i per a inscriure’s hi ha de termini fins al 27 de setembre en joventut@leliana.es.


A més, del 19 al 21 d’octubre de 9.00 a 13.00 se celebrarà la “Trobada d’orientació i formació educativa-juvenil”, en la qual s’oferirà informació i assessorament a adolescents de 12 a 17 anys sobre cicles formatius.


En activitats Soci culturals destaquen el Curs de teatre impartit per APLAE per a edats compreses entre els 12 i 22 anys, que també precisen d’inscripció en joventut@leliana.es, i l’exposició de l’IVAJ “No em toques el whatsapp”, que ja va ser a la Casa de la Joventut i que estarà oberta del 4 al 17 d’octubre.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.