‘Anem al Teatre’ torna a l’Auditori de l’Eliana

Les arts escèniques tornen a l’Auditori de l’Eliana amb un total de nou propostes entre el 18 de setembre i el 8 de gener de 2022, una programació que ha sigut presentada aquest matí a l’Ajuntament


Començarà la sèrie amb la genialitat de Rafael Álvarez el dissabte dia 18 de setembre a les 19.30 El Brujo representarà “Dos tablas y una pasión”, una peça aclamada per la crítica, teatre en estat pur que sens dubte atraurà a les i els aficionats de l’Eliana.

D’ací al mes d’octubre, el dia 1 està programat un espectacle de música i dansa titulat “Quina flamenca soc!”, en el qual la música tradicional valenciana i els pals més folklòrics del flamenc es funden per a desembocar en resultat espectacular. L’endemà, el 2 d’octubre, s’oferirà un altre espectacle de música i dansa. “Temps d’abraçar” és una iniciativa del àrea d´Inclusió social i Educació de la Diputació de València. Es tracta d’una proposta innovadora que ofereix una adaptació del Rèquiem de Mozart en versió dansa interpretat per orquestres, cors, solistes i companyia de dansa. I per a completar el mes d’octubre, el dia 16 es representarà “Juntos”, la també aclamada obra protagonitzada per Kiti Mánver carregada de tendresa, ironia i molt humor.


El mes de novembre portarà també tres funcions començant el dia 7 amb “L’abraçada dels cucs”, amb Sergi Caballero i Paula Llorens, obra de temàtica profunda en llengua valenciana. Li seguirà el dia 20 una representació per a públic familiar perquè els més xicotets també puguen gaudir del teatre. “Peregrinos” evoca històries de refugiats, d’aquelles persones que han de creuar les mars a la recerca de mons millors. La tercera de novembre, el dia 24, serà en format de monòlegs: “Feminólogos” és una obra basada en “Ocho monólogos” de Franca Rame i Darío Fo que interpretarà la companyia local Teatreliana.

Desembre portarà una només obra, ‘Puertas abiertas’ la protagonista de les quals és Cayetana Guillem Cuervo, serà el diumenge 19 a les 19.30. Ja al gener de 2022, el dia 8 concretament i per a tancar les festes nadalenques, de nou hi haurà un espectacle per a públic familiar. “Nudos”, a través de la dansa, indaga en el desenvolupament personal del xiquet a mesura que va creixent.


Les localitats per a tots aquests espectacles es podran adquirir de manera anticipada en la web www.elientrada.es, com és habitual a preus molt assequibles. Les mesures Covid es continuaran observant rigorosament a l’Auditori, l’aforament del qual es troba reduït a 344 butaques.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà