Vilamarxant celebra el Dia de la Muntanya Neta el 3 d’octubre

cartel vilamarxant

Vilamarxant celebrarà el Dia de la Muntanya Neta el diumenge, 3 d’octubre, amb unes rutes per a disfrutar dels paratges naturals del municipi mentre que es recullen les restes que s’han anat acumulant pels mals costums d’algunes persones.

Estes activitats s’iniciaran a les 8 hores des de l’Avinguda Dos de Maig. Els participants es dividiran en tres grups que estaran acompanyats i assessorats per un guia del Club de Senderisme i Muntanya del Club Atletisme Vilamarxant.

Cada grup farà una ruta adaptada al nivell dels seus integrants. D’esta manera, hi haurà un recorregut accessible a tots i altres dos que estan pensats per a persones acostumades a fer senderisme habitualment.

Totes les persones que desitgen col·laborar en la neteja del paratge natural podran disfrutar amb amics i família d’un matí on es combinarà el voluntariat amb la pràctica del senderisme, ja que s’actuarà en les principals senderes de Les Rodanes. A l’activitat poden acudir menors, sempre que vagen acompanyats per algun familiar o persona responsable.

La regidoria de Medi Ambient aportarà les bosses de fem, els guants i el suport logístic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà