L’Eliana celebra el Dia Mundial de les Persones Majors

cartel mayores leliana

Hui s’ha inaugurat l’anomenada “Fira Gent Gran” a les 12.45 en el Saló de Plens amb la projecció d’un vídeo, la lectura participativa d’un manifest a càrrec de persones majors del municipi i la col·locació d’una pancarta al balcó de l’Ajuntament de l’Eliana.

La principal activitat tindrà lloc demà dissabte 2 a partir de les 10.30 en la plaça Pau i Llibertat, on hi haurà gegants i capgrossos amb la participació de l’associació cultural folklòrica “La Llauradora”. A continuació, hi haurà un esmorzar a base de productes valencians per a 160 comensals que prèviament hauran obtingut els seus tiquets en la Llar del Jubilat i actuarà la Escoleta del Cor de l’Eliana, amb el concert “La vida de Amparito”. Tancarà aquesta activitat l’actuació del grup Les Wot amb el seu espectacle “Els meravellosos anys 20”.

Del dilluns 4 al dijous 7 tindrà lloc un taller de noves tecnologies, 20 hores de formació pràctica per a acostar a les persones majors a l’ús de dispositius electrònics i internet. Les i els interessats hauran d’acudir el dilluns a les 10 hores al Centre Sociocultural i les places són limitades. La clausura del cicle tindrà lloc el diumenge 17 a les 12 hores al Cinema d’Estiu, amb l’actuació de la Escola Coral de l’Eliana que interpretarà un variat repertori de cançons de tots els temps. Les invitacions estan disponibles en la web municipal www.elientrada.es.

Aquesta programació es completa amb activitats incloses en altres cicles, com els espectacles “Quina flamenca sóc!” i “Temps d’abraçar” els dies 1 i 2 a l’Auditori que procedeixen de Anem al Teatre, les exposició “La Ruta de la Seda” en el Centre Sociocultural a partir del divendres 8 i el taller “Dies de Cinema: Berlanga a l’Eliana” inclòs en l’Eliana Berlanguiana per al divendres 15. A més, durant el mes d’octubre la Regidoria de Persones Majors ha organitzat activitats de dinamització per a dur a terme en el centre de dia, les residències i la Llar del Jubilat del municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà