L’exposició ‘No em toques el Whatsapp’ torna a l’Eliana

cartel eliana

El Centre d’Informació Juvenil acull fins al 15 d’octubre l’exposició ‘No em toques el Whatsapp’, una iniciativa de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) que es va iniciar en 2015 i que es va renovant cada any, encara que amb un objectiu que no varia: conscienciar a adolescents i joves d’entre 12 i 30 anys sobre el greu problema de la violència de gènere.

La mostra, composta per una vintena de panells, fa un recorregut per diversos aspectes de la violència masclista a través de textos i fotografies procedents de concursos dut a terme per l’IVAJ de manera anual. A l’exposició, que funciona de manera itinerant a través d’ajuntaments, associacions i entitats, se li uneix una guia didàctica que ofereix als organitzadors la possibilitat de fer dinàmiques amb els assistents.

El dilluns 4 va tindre lloc la inauguració de l’exposició amb motiu de la recepció de la primera visita guiada, en aquest cas a l’alumnat de primer del cicle superior d’Educació Infantil de l’IES l’Eliana.

Fins al dia 15, alumnes i alumnes del centre faran visites guiades a les exposició en les quals rebran a més una xarrada sobre el seu contingut i es projectarà un vídeo. A més, també es pot visitar de manera individual.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà