Llíria: Setmana de la Salut Mental del 5 al 10 d’octubre

cartel lliria

L’Ajuntament de Llíria ha presentat el calendari d’activitats per a la Setmana de la Salut Mental 2021, sota el lema ‘Connectats a la Salut Mental per a viure i conviure’. Esta programació està organitzada per l’Àrea de Serveis Socials del consistori al costat del Programa Municipal per a Persones amb Malalties Mentals i l’Associació Pentagram i amb la col·laboració de la Generalitat, la Federació del Comerç de Llíria, Músics Solidaris sense Fronteres i Caixa Popular.

Les activitats, que es desenvoluparan entre els dies 5 i 10 d’octubre, donaran el tret d’eixida demà a les 11.00 hores en Villa Ángeles, amb la presentació del videoclip musical ‘Jo puc, podem’ i el mural ‘Mans construint un món millor’.

Continuaran el dimecres 6 d’octubre, amb la gravació del podcast ‘Especial Salut Mental’ de Ràdio Pentagrama, on es recolliran diferents opinions sobre l’atenció que se li dona a esta mena d’afeccions.

En el matí del dijous, 7 d’octubre, es desenvoluparà una campanya de sensibilització sobre mecanismes de prevenció, convivència i actuació d’estes malalties. Per a això s’habilitaran tres punts informatius en la localitat: l’edifici Multiusos, el mercat ambulant del Pla de l’Arc i la plaça de Partidors. A més, també es podran adquirir els productes artesanals realitzats per l’Associació Pentagrama, així com realitzar-se la foto per a participar en la Marxa Virtual per a la Salut Mental del 10 d’octubre.

El divendres 8 d’octubre, les persones usuàries del Taller Pentagrama gaudiran d’una escapada cultural a Fanzara, municipi de la província de Castelló on l’art urbà i el món rural conflueixen en perfecta harmonia.

Esta Setmana de la Salut Mental 2021 conclourà amb la IV edició de la Marxa per la Salut Mental, que enguany es desenvoluparà sota un format virtual el 10 d’octubre. Les persones que vulguen participar tenen fins al 8 d’octubre per a enviar una fotografia, amb actitud esportiva, a l’Associació Pentagrama. Podrà fer-se arribar a través del correu info@associaciopentagrama.org, al WhatsApp 652708564, o pujant la foto a les xarxes socials etiquetant a l’associació. Aquelles persones que ho desitgen també podran acompanyar la seua foto amb el dorsal de la carrera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà