Bétera: segona ‘Trobada de Cultura Urbana’ el 23 d’octubre

cartel betera

L’Ajuntament de Bétera va a posar en marxa la segona ‘Trobada de Cultura Urbana’ el pròxim 23 d’octubre des de les 10 a las 20 hores amb activitats com Slackline, Ball Urbà, sessions de Dj’s i diverses exhibicions, així com un gran grafiti a tres llocs diferents de la localitat.

La jornada de cultura urbana començarà a les 10 hores en el Junqueral amb un taller de Slackline on els participants podran practicar el seu equilibri en plena zona verda de Bétera. Mentre que a les 11:30 hores en l’edifici de Casa Nebot es podrà gaudir d’una Masterclass esportiva de Ball Urbà que s’allargarà fins a les 13 hores.

A les 16 hores es reprendrà l’activitat amb sessions de Dj’s i a partir de les 18 hores tindran lloc exhibicions de Music ON i Dansa Urbana fins a les 20 hores.

La gran activitat d’aquesta Trobada, serà l’elaboració d’un grafiti en la façana lateral del Metro que enguany estarà dedicat a la Festa de les Alfàbegues. Al matí un graffitero començarà l’esbós del grafiti perquè a la vesprada de 16 a 18 hores ho continuen els assistents a la Trobada.

Aquest grafiti acompanyarà al ja realitzat en 2020 en la primera Trobada que va tindre com a centre d’inspiració els coets senyal d’identitat ineludible de les Festes d’Agost de Bétera.

Per a participar en aquestes activitats els interessats han de posar-se en contacte amb l’àrea de Joventut a través del correu electrònic juventud@betera.es o del telèfon 647380310.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà