Bétera: Concursos de Microrelats Contra la Violència de Gènere

II concurso microrrelatos

L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Dona i Igualtat, posa en marxa els seus Concursos de Microrelats que tenen com a temàtica la lluita contra la violència de gènere.

D’una banda, s’ha convocat la cinquena edició del Concurs de Microrelats per a veïns majors de 18 anys. I per un altre, i en col·laboració amb l’àrea de Joventut, la segona edició del concurs dirigit a joves d’entre 14 i 17 anys que aquest 2021 s’ha fet extensiva a tots els alumnes dels centres educatius de Bétera.

Tots aquells i aquelles que vulguen participar en aquests concursos tenen de termini fins el dijous 11 de novembre per a presentar les seues obres.

L’Ajuntament ja ha publicat les bases i la sol·licitud que s’ha d’emplenar per a participar en la pàgina web https://www.betera.es/va/node/4811.

Des de les àrees corresponents faciliten dos correus de contacte a fi de resoldre qualsevol dubte i el telèfon 961698714. psicologa@betera.es per a atendre les sol·licituds d’informació del curs per a majors de 18 anys. I juventud@betera.es per a les peticions de la població juvenil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà