La Fira de Nadal del Comerç de l’Eliana torna l’11 i 12 de desembre

La Fira de Nadal del Comerç tornarà a celebrar-se el cap de setmana de l’11 i 12 de desembre en la plaça del País Valencià de l’Eliana. En ella es donaran de nou cita un total de 30 estands de restauració i serveis que conformen una bona mostra de l’oferta comercial de la localitat.

La fira estarà oberta el dissabte des de les 10 del matí i fins a les 12 de la nit. A partir de les 11 hores el Centre de Dia Moncalet oferirà unes nadales a les persones visitants i, posteriorment, se celebraran tallers amb monitors per als més menuts i el Racó de Papà Noel, on podran entregar les seues cartes carregades de desitjos.

La inauguració oficial tindrà lloc a les 12 del migdia, mentre que a la vesprada els tallers continuaran fins a les 19 hores. A les 18 hores serà la inauguració del Betlem de Playmobil instal·lat en les porxades de l’Ajuntament i a partir de les 20 hores l’actuació del grup de música popular valenciana i mediterrània, Urbàlia Rurana, tancarà el programa d’activitats.

cartel eliana

El diumenge dia 12, a partir de les 11 del matí continuaran els tallers infantils i a les 12 hores tindrà lloc la Desfilada de Moda dels comerços locals. A la vesprada, a les 17.30 hores se celebrarà el contacontes especial 25N ‘El cofre de la igualtat’ que va quedar suspés per la pluja el mes de novembre. A més la vesprada prosseguirà amb més activitats i el racó de Papà Noel.

A partir de les 20 hores se celebrarà la conclusió de la Fira 2021 amb focs artificials.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà