Escrits a la Tardor premia a quatre dones

XX Escrits Tardor

La XX Edició del Certamen de Relats ‘Escrits a la Tardor’ Vila de l’Eliana celebrarà l’acte de lliurament dels seus premis aquest divendres, 10 de desembre, a les 19 hores al Nou Espai del Centre Sociocultural. Amb motiu d’aquest aniversari, l’Ajuntament celebrarà a més un acte de reconeixement a l’elianer i crític literari, Lluís Andrés i Marqués, per la seua implicació i aportació a la cultura literària del municipi.

El jurat ha seleccionat, entre un centenar de relats presentats al concurs, el títol ‘Castañas’, d’Eva Barro, de Madrid, en la categoria Primera de Castellà, dotat amb 1.000 euros, ‘La MONA i jo’ escrit per Carlota Febril, de Barcelona, en la categoria Primera de Valencià, dotat amb 1.200 euros. ‘Pájaro mudo’, d’Eva Tabares, de Burgos, s’ha fet amb la categoria Juvenil Castellà, per a xics de 14 i 15 anys i dotat amb 300 euros, mentre que en la Juvenil Local, l’elianera Lola Cordero s’ha fet amb aquesta subcategoria amb el seu títol ‘Viçantet o una reunión post covid’.

La resta de categories han quedat desertes.

El consistori ha editat 250 exemplars per a la commemoració del certamen, que arrancarà amb la representació a càrrec de Teatreliana de la versió dramatitzada d’una de les obres guanyadores de l’edició anterior, ‘Encuentra’, de la també elianera Aurora Ruá.

El certamen literari en narrativa curta en castellà i en valencià té com a objectiu fomentar, despertar i estimular la creació artística i literària, i impulsar l’hàbit de la lectura, i l’ús social de la llengua de la Comunitat Valenciana en tots els sectors.

Com cada any les obres presentades al concurs són inèdites, no premiades amb anterioritat i de temàtica lliure.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà