Torna la Carrera dels Arbres Castells el 26 i 27 de març

cartel arboles y castilllos

Després de quasi dos anys de pandèmia i si la situació sanitària ho permet, el pròxim 26 i 27 de març se celebrarà la XII Carrera dels Arbres i Castells a Camp de Túria.


Es tracta d’una prova esportiva que se celebra per equips -amb almenys 8 corredors o corredores i màxim 14- i per etapes. Durant tot un cap de setmana es recorren els municipis de Camp de Túria al llarg de 200 quilòmetres en els quals es combinen etapes de muntanya i asfalt i de diferents distàncies.


Proves d’asfalt, de muntanya, combinades, algunes més exigents amb altres amb menor grau de dures as’intercalen en un recorregut que cerca potenciar a través de l’esport la grandesa de la comarca entre els parcs naturals de la Serra Calderona i el riu Túria.


Entre les etapes, destaquen les que es descobreixen els seus arbres monumentals, com la olivera mil·lenària “La Fardeta”, a Casinos; Pi de Porxinos (Riba-roja de Túria); Pi de Salt (Nàquera). També els castells constitueixen alguns dels escenaris en els quals es disputa aquesta carrera: el Castell del Real, el de Serra, Bétera, Benissanó i Riba-roja de Túria.

Existeixen classificacions per equips masculins, femenins i mixtos i categoria d’empreses. A més, com és habitual, el diumenge, si la situació sanitària ho permet, es farà una fi de festa amb una paella gegant per a totes les persones que han participat en la carrera tot el cap de setmana i es farà el lliurament de premis.


En les pròximes setmaness’obrirà el termini d’inscripció a aquesta nova edició a les xarxes socials i a la pàgina web www.carreraarbolesycastillos.com.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà