La Carrera de Arbres i Castells obri les inscripcions el 30 de gener

cartel manco

Diumenge que ve 30 de geners’obriran les inscripcions per a la XII Carrera delsArbres i Castells a Camp de Túria. Una prova per equips que es disputarà, si la situació sanitària ho permet, el cap de setmana del 26 i 27 de març.


Els equips que vulguen realitzar la inscripció ja i beneficiar-se de l’estalvi econòmic del primer període hauran de visitar la pàgina www.carreraarbolesycastillos.com i emplenar el formulari d’inscripció. S’abonaran 135 euros, hi ha de temps per a aquesta primera fase fins al 20 de febrer.

A partir del 21 de febrer i fins al 20 de març quan es donaran per tancades les inscripcions, el preu per participar serà de 160 euros. Cal recordar que aquesta edició hauran 13 etapes. Es disputaran 7 el dissabte i 6 més el diumenge pel que els equips podran estar compostos per un mínim de 7 corredors/as i un màxim de 13.

Es tracta d’una prova esportiva que se celebra per equips i per etapes. Durant tot un cap de setmana les diferents etapes que componen la competició recorren els municipis de Camp de Túria.

Proves d’asfalt, de muntanya, combinades, algunes més exigents amb altres amb menor grau de duresa s’intercalen en un recorregut que cerca potenciar a través de l’esport la grandesad’una comarca situada entre dos parcs naturals comsón la Serra Calderona i el Riu Túria.

Entre les etapes, destaquen les que es descobreixen els seus arbres monumentals, com la olivera mil·lenària “La Fardeta”, a Casinos; Pi de Porxinos (Riba-roja de Túria); Pi de Salt (Nàquera), Paratges espectaculars com a “El Puntal dels Llops” d’Olocau; el bosc de sureres de “La Sabonera” a Gàtova; el paratge Les Rodanes” a Vilamarxant i el parc fluvial del Túria. També seran testimonis dels començaments i finals d’etapa d’aquesta carrera.

També els castells constitueixen alguns dels escenaris en els quals es disputa aquesta carrera: el Castell del Real, entre Olocau i Marines Vell; la “Font del Frare” del S. XVIII a Olocau;; el Castell del S. VIII de Serra. També es donen a conèixer el Castell de Bétera; el “Tossal de la Buitrera” a Llíria i la pujada al Real Monestir de San Miguel a Llíria i els castells de Benissanó, Bétera i Riba-roja de Túria.

Existeixen classificacions per equips masculins, femenins i mixtos i categoria d’empreses. A més, comés habitual, el diumenge, si la situació sanitària ho permet, es farà una fi de festa amb una paella gegant per a totes les persones que han participat en la carrera tot el cap de setmana i es farà el lliurament de premis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà