Viu els Goya a l’Eliana’ projecta les pel·lícules més nominades

cartel eliana

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Eliana, coincidint amb la celebració dels Premis Goya, ha organitzat una sèrie de projeccions de les pel·lícules que han obtingut més nominacions. El públic elianer podrà gaudir del millor cinema espanyol en tres sessions diferents, entre el dimarts 8 i el dijous 10 de febrer.

El programa de ‘Viu els Goya a l’Eliana’ arrancarà amb la projecció de ‘Maixabel’, interpretada per Blanca Portillo i Luis Tosar a les ordres de Icíar Bollaín. Conta la història de la vídua de l’assassinat per ETA l’any 2000 Juan María Jáuregui, que rep la sol·licitud d’un dels assassins del seu marit per a parlar amb ella a la presó.

‘Madres paralelas’ arribarà a la pantalla elianera el dimecres 9. Dirigida per Pedro Almodóvar i protagonitzada per Penélope Cruz, en el paper d’Ana una jove que té el seu primer fill i està absolutament aterrida i Janis una dona madura que serà mare al mateix temps i la història de la qual discorrerà paral·lela al naixement dels seus fills.

El programa tancarà amb ‘Mediterráneo’, el dijous dia 10. A les ordres del director Marcel Barrena, els seus intèrprets Eduard Fernández, Dani Rovira i Ana Castillo es ficaran en la pell de dos socorristes que viatgen a Lesbos afectats per la fotografia d’un xiquet ofegat en les aigües del Mediterrani. Quan arriben descobreixen una realitat brutal: milers de persones arrisquen la seua vida cada dia creuant l’oceà en pasteres, fugint de tota classe de guerres i conflictes.

Totes les sessions tindran lloc a les 19 hores a l’Auditori Municipal a 3,5 i 2,5 euros les entrades que es poden adquirir en www.elientrada.es.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà