Comerç Actiu es reuneix per a continuar treballant pel comerç de proximitat

Comerç Actiu

L’objectiu és afermar la marca i donar suport a el creixement econòmic del sector

La Mancomunitat Camp de Túria continua treballant braç a braça mb les associacions de comerciants de la comarca per a afermar un dels sectors que més s’ha vist afectat en els últims temps. Donar suport, reforçar i créixer és l’objectiu de la marca Comerç Actiu.

Una marca que engloba les 17 associacions de comerç de Camp de Túria i que cerca l’enfortiment del comerç de proximitat. La Mancomunitat porta molts anys apostant pel sector i posant en pràctica polítiques que ajuden a visibilitzar la importància de les botigues dels nostrespobles i ciutats i el pes que tenen en la generació de riquesa a la comarca.

Així, en la vesprada d’ahir, representants de les associacions de Casinos, Serra, La Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria, Sant Antoni de Benaixeve, Olocau, l’Eliana, Vilamarxant i Bétera van poder treballar conjuntament en la cerca del producte icònic de Camp de Túria.

A la reunió, també va assistir la gerent del Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat per a donar a conèixer el pla i establir nexes d’unió on el comerç i el turisme poden anar de la mà.

Mostrar els beneficis del comerç de proximitat i la seua repercussió en la població continua sent acció prioritària per a l’ens supramunicipal. Gràcies a l’ajuda de la xarxa d’innovació comercial de la Generalitat Valenciana, AFIC, es podran continuar desenvolupant accions que aposten per la consolidació del comerç local.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.