La I Fira de les Noces arriba a Nàquera

Cartel Naquera Boda

El recinte comptarà amb tres zones a l’aire lliure amb més de 30 comerços dedicats a les noces

El diumenge 13 de febrer a Nàquera inaugurem la I Fira de les Noces a Nàquera que tindrà tres zones habilitades, totes a l’aire lliure, perquè pugues gaudir al 100% d’aquest dia tan especial. Són moltes les parelles que sàviament trien el nostre poble per a casar-se i vosaltres podeu ser una d’elles una vegada hàgeu visitat la nostra localitat perquè una vegada vens, t’enamores sens dubte de cadascun dels seus racons.

En la Fira trobaràs junts a tots els professionals que necessites per a les teues noces ja que hi haurà prop de 30 empreses disposades a mostrar-te les últimes tendències en maquillatge, vídeo, perruqueria, vestits de núvia… De tot!

Veuen a la fira el diumenge 13 de febrer de 10:30 a 14 hores i, mentre prepares les teues noces, gaudeix de les actuacions en directe amb les quals comptarem durant tot el matí i de la gran varietat de sortejos que hauran en directe. Serà un dia molt complet i per a totes les edats perquè els xiquets també tindran el seu espai perquè gaudisquen.

Si estàs interessat a assistir pots apuntar-te en la pàgina web de l’Ajuntament en el perfil de instagram @NaqueraTeEnamora emplenant un xicotet formulari que estarà fet abans d’un obrir i tancar d’ulls i així que no se t’escape res. No t’ho penses i veuen el pròxim 13 de febrer a Nàquera!

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà