El PP de Llíria critica la “gestió caòtica” en el complex esportiu d’El Canó

el canó, Llíria

La formació blava denúncia també la falta de serveis per als usuaris de les instal·lacions

El regidor del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Llíria, Raúl Aragó, ha criticat la “gestió caòtica” del Govern del PSOE i Compromís-MOVE en el complex esportiu del Canó i ha denunciat la falta de serveis per als usuaris de les instal·lacions. Així, ha lamentat que el Govern de coalició d’esquerres “manque d’un projecte esportiu de futur, concentrant instal·lacions i fent més eficients i eficaces els recursos municipals”.

Aragó s’ha pronunciat en aquests termes després de la decisió del Govern que encapçala Joan Miguel de “desmantellar el camp 8 de futbol, en comptes d’arreglar-lo, i en el seu lloc instal·lar un skatepark” i ha afegit que “El Canó compta amb suficient espai com per a incloure totes dues infraestructures esportives, però no llevar una per a posar l’altra”.

El regidor popular ha defensat que construcció d’un skatepark, ja que, tal com ha recordat, aquesta proposta va ser presentada a través d’una moció del PP i que va ser aprovada per unanimitat. Per això, ha remarcat que “aquesta infraestructura hauria d’haver-se instal·lat en una altra zona del Canó però no substituint per un camp de futbol que era necessari, a causa de la demanda dels usuaris d’aquest esport”.

De la mateixa manera, el dirigent popular ha indicat que “la gestió del Govern del PSOE i Compromís-MOVE en el complex esportiu El Canó ha sigut totalment improvisada, ja que no hi ha coherència en les seues accions i molt menys treballen per oferir un servei de qualitat als usuaris de les instal·lacions esportives”.

Sense projecte, sense consens

En aquesta línia, ha recordat que “el PP va presentar un projecte de futur per al Canó en el ple municipal que va ser aprovat per unanimitat, amb l’objectiu de treballar de manera conjunta amb totes les forces polítiques, juntament amb les entitats esportives, i traçar des del diàleg un ambiciós pla de futur perquè en les successives legislatures s’invertira, per fases, en ell”.

“El Govern del PSOE i Compromís-MOVE no sols ha incomplit la seua paraula de treballar en un pla de futur des del diàleg sinó que de manera unilateral elimina un camp de futbol necessari, incomplint el seu compromís de ple, novament, d’arreglar aquest camp” ha criticat Aragó, qui ha assenyalat que “aquest camp de futbol presentava un forat que ja hauria d’haver sigut arreglat des de fa anys, però per arrogància i incompetència el Govern de la coalició d’esquerres l’han tingut inservible per a la ciutadania”.

El Canó, sense serveis

Aragó ha denunciat la falta de serveis en el complex esportiu del Canó, ja que “és incomprensible que, per la seua deixadesa més absoluta, el bar d’aquesta instal·lació estiga tancat per no traure el concurs, amb les molèsties que això suposa especialment els caps de setmana, quan hi ha partits de futbol dels més xicotets i els usuaris tant de Llíria com de fora del municipi ni tan sols poden comprar una botella d’aigua”.

El dirigent popular ha advertit que “la falta de manteniment d’aquesta instal·lació durant els anys de Govern del PSOE i Compromís-MOVE està deixant el complex esportiu en el furgó de cua respecte a altres instal·lacions de municipis veïns” i ha criticat “la falta de visió de futur d’un Govern, el del PSOE i Compromís-MOVE, nul d’idees i projectes per a la ciutadania de Llíria, que la seua tònica és la pèrdua de subvencions, el balafiament i la improvisació”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà