Sant Antoni de Benaixeve presenta la programació de les Falles 2022

cartel fallas sab

Després de dos anys sense poder celebrar les Falles, Sant Antoni de Benaixeve es prepara per a tornar a disfrutar d’elles en gran. Els festejos se celebraran complint amb totes les mesures sanitàries vigents per a garantir la seguretat de la ciutadania; no obstant això, la celebració serà molt semblant a les d’abans de la pandèmia.

El primer acte tindrà lloc diumenge 27 de febrer, amb la Crida. A les 13 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, les Falleres Majors de les quatre comissions donaran el tret d’eixida als actes fallers amb els seus discursos al costat de l’alcalde, que també es dirigirà a la població. A continuació s’inaugurarà l’Exposició del Ninot, disposada en els cubs de cristall de la plaça. A les 14 hores, tindrà lloc la primera mascletà en la zona del parc caní del carrer Sequer.

El dissabte 5 de març continuaran els festejos amb el Tren Faller, que començarà a les 18.30 hores des del carrer Alcarava.

Després de la plantà, el 16 de març es produirà la visita del jurat a les Falles per a valorar els monuments fallers. A les 18.30 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, se celebrarà el lliurament dels premis, cerimònia on s’entregaran també els premis dels concursos realitzats el 2020 abans de la cancel·lació de les Falles.

El 19 de març, a les 12 hores tindrà lloc la missa en honor a Sant Josep en la parròquia Sant Antoni Abat. Tot seguit començarà l’Ofrena a la Verge a la Plaça de l’Ajuntament, que conclourà amb una mascletà al carrer Sequer.

Des de les 20 hores i fins al final de la nit, tindrà lloc la Cremà, començant per les Falles infantils i acabant per la Falla guanyadora del primer premi. D’aquesta manera, arribaran a la seua fi les Falles 2022.

Per presentar la programació dels actes, el consistori ha recuperat el concurs de cartells per a les comissions. El cartell guanyador ha sigut el de la Falla Túria-Plaça de l’Ajuntament amb el títol ‘Un selfie per a la història’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà