Sant Antoni de Benaixeve commemora el 8M

8 M SAB

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, a través de la regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha programat una sèrie d’actes per a commemorar e 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Les activitats començaran el dimarts 1 de març, amb el taller “Celos en pareja” en línia (www.sanantoniodebenageber.com) dirigit especialment a adolescents i preadolescents a fi de previndre conductes intolerables en les relacions, desmitificar conceptes i conscienciar sobre la importància de l’autoestima.

El divendres 4 de març continuaran els actes amb l’espectacle de màgia i humor ‘Riures’ dirigit a tots els públics. L’espectacle estarà protagonitzat per la maga Patricia Ferrero, Mir Blacksmith i María Zamora.en la pista del carrer Daltà, al costat del mercat municipal, a les 20 hores.

El dissabte 5 de març, la pista tornarà a acollir un espectacle dirigit al públic infantil i familiar ‘Mili reportera superstar y los tres cerditos’ a les 12 hores del migdia i l’entrada serà lliure, fins a completar aforament.

El dilluns 7 de març, tindrà lloc un col·loqui de la mà de l’associació AHIGE (Associació d’Homes per la Igualtat de Gènere) al voltant de la qüestió “Per què la Igualtat de Gènere és bona també per als homes?” a les 19 hores a la Sala Multiusos de la Plaça de l’Ajuntament i hi haurà berenar per als assistents.

La programació contempla diferents actes als centres educatius, com un taller de titelles al col·legi 8 d’abril dirigit a alumnat de 2n i 3r de Primària; un taller d’autodefensa personal impartit per la Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve a l’IES, dirigit a alumnes majors de 16 anys i professores i, novament, la xarra-conversa oferida per AHIGE a l’institut.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà