L’Eliana celebra la Setmana de la Dona 2022 de l’1 al 8 de març

cartel eliana

L’Ajuntament de l’Eliana torna a acollir de manera presencial la Setmana de la Dona amb motiu del Dia Internacional de la Dona el 8 de març. Per a celebrar-ho, el Consistori ha organitzat una setmana intensiva plena d’activitats de l’1 al 8 de març.

Els actes començaran el dimarts 1 de març amb la seua inauguració a les 12 hores a la plaça del País Valencià i el concert ‘La composició també és cosa de dones’ a càrrec de Sepó-Bernard Dúo a les 19 hores al Centre Sociocultural.

L’endemà, es duran a terme diverses activitats esportives que, amb el lema ‘Dona i Esport’ reuniran a aquelles persones que vulguen participar a partir de les 18 hores al Poliesportiu Municipal.

Per altra banda, el Nou Espai del Centre Sociocultural acollirà el dijous 3 de març a les 19 hores la xarrada de la periodista elianera Verónica Sòria ‘Pensant en femení: allò que l’espill no mostra (transtorns de conducta alimentària)’, amb la col·laboració de Lliures, Associació Feminista de l’Eliana. I el divendres 4 de març a les 19 hores un concurs de preguntes (Kahoot) sobre la història de la dona a càrrec de la també elianera ‘Sonituns’, emprenedora local i tiktoker.

El diumenge 6 de març a les 14 hores la regidoria d’Igualtat ha organitzat diverses activitats, com una partida de pilota entre dones al carrer Verge del Rosari, o una ‘Mascletà Morada’ a càrrec de Reyes Martí al pàrquing del poliesportiu. A les 14.30 hores s’oferirà una paella popular amb aforament limitat per a les primeres 600 persones.

El dilluns 7 de març a les 19 hores es projectarà el documental ‘La Primera Toga’ sobre a la figura d’Ascención Xirivella a la Sala Pep Torrent del Centre Sociocultural amb un posterior col·loqui.

El dimarts 8 de març, Dia Internacional de la Dona, l’àrea d’Igualtat ha organitzat una eixida a València per a assistir a la marxa reivindicativa del 8M amb servei d’autobús gratuït.

Per a sol·licitar el servei d’autobús per a assistir a la manifestació del 8M a València s’haurà de fer una reserva prèvia a través de whatsapp al número 661 496 257 indicant el nom i els cognoms abans del dilluns 28 de febrer.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà