Comerç local, el motor de l'Economia dels pobles

Sabjove llança el seu V concurs de cartells per a celebrar el Dia Internacional de la Dona

V Concurso carteles 8M - Sabjove 2022

Sabjove de San Antonio de Benagéber impulsa, per cinqué any consecutiu, un concurs de cartells per a commemorar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona. En el concurs podran participar joves d’entre 12 i 30 anys i per a presentar les seues obres tindran de termini fins dimecres 2 de març inclòs.

A través d’aquest concurs, es pretén fomentar la participació dels i les joves en la promoció de la igualtat, la no discriminació, la participació i l’apoderament de la dona en tots els àmbits de la societat, així com la promoció de la dignitat de totes les dones. Este haurà de ser, per tant, el tema del cartell.

El cartell guanyador es premiarà amb 100 euros i el lliurament de premis es realitzarà el dimarts 8 de març, dia en què s’inaugurarà l’exposició de tots els treballs presentats. L’exposició es podrà visitar del 8 març al 18 de març a la Casa de la Joventut (c/ Alcarava, 78).

Les normes de participació i el formulari d’inscripció per al concurs es troben disponibles en el següent enllaç: https://sabjove.wixsite.com/sabjove/copia-de-concurso-de-carteles i en el Tauler d’anuncis de la web municipal: http://www.sanantoniodebenageber.com/store/page/tablon-anuncios

Igualment, els i les interessades poden contactar amb Sabjove a través del correu sabjove@gmail.com o per Whatsapp en el 607 601 303, així com ampliar informació en el web: https://sabjove.wixsite.com/sabjove .

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà