#8M: Olocau presenta el seu programa d’actes del 5 al 26 de març

cartel olocau

Després de l’obligada aturada de 2021 per la crisi sanitària, Olocau tornarà a acollir enguany activitats amb les quals commemorar el 8M .

Els actes arrancaran el 5 de març, a les 19:30 hores en la Casa de la Cultura, amb música de Sheila Blanco. Amb ‘Cantant a les Poetes del 27’, la pianista, cantant i compositora salmantina oferirà una actuació en la qual la música i la poesia de les millors autores de la Generació del 27, ‘Las Sinsombrero’, aniran de la mà.

El 8 de març, a les 11:30 hores, començarà l’acte Institucional de commemoració del Dia Internacional de la Dona en la Plaça Major. En ell, es realitzarà l’exposició de les obres presentades al concurs de cartells del Dia de la Dona, tindrà lloc una performance per part de l’alumnat del col·legi Alt Carraixet, que cantarà la cançó ‘Feminisme significa ser iguals’, s’entregarà el premi al cartell guanyador i es llegirà un manifest institucional.

A les 16 hores, partirà un autobús des de la Plaça Major a València per a assistir a la manifestació del 8M amb la col·laboració de la Batukada Alí-Maimó i a la qual les persones interessades poden inscriure’s a l’Ajuntament. 

El 9 de març serà una jornada dedicada al taller de pintura de ventalls en la Llar dels Jubilats a les 17 hores. Les inscripcions es poden realitzar a l’Ajuntament de manera presencial o a través del telèfon 96 270 30 11. 

El 12 de març, a les 19:30 hores, serà el moment per a gaudir de l’obra ‘Estoy Rara’, a càrrec del duocòmic Las Raras, a la Casa de la Cultura. La representació, una proposta realitzada per l’associació Dones d’Olocau als pressupostos participatius, és una comèdia que, a través de la ironia, la provocació i un toc d’humor negre, busca conscienciar sobre la igualtat i l’apoderament.

El diumenge 13 de març tindrà lloc una excursió al Teatre Flumen, organitzada per Amas de Casa d’Olocau, per a assistir a l’obra de teatre ‘Geriatrik’, un musical que homenatja la tercera edat. L’autobús, amb una capacitat per a 29 persones, eixirà a les 17:00 hores de la Plaça Major i les inscripcions i el pagament de l’entrada (17 euros) es poden fer a l’Ajuntament, de 10:30 a 13:30 hores fins al 10 de març. 

El dia 26 de març, a les 19 hores, la Casa de la Cultura rebrà el grup Dones Clown de Xirivella amb ‘Los 60 son nuestros, el musical’, una obra plena d’humor, alegria, optimisme i tendresa. L’actuació està promoguda per la Mancomunitat Camp de Túria dins dels ServeisSocials de base i la Diputació de València, i organitzada per l’Ajuntament d’Olocau. Amb entrada fins a completar l’aforament i obligatorietat de portar mascareta. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà