L’Eliana recull ajuda humanitària per a Ucraïna

cartel eliana

L’Ajuntament de l’Eliana ha organitzat una campanya de recollida d’ajuda humanitària davant l’actual crisi a Ucraïna. Així, els veïns que desitgen participar poden fer-ho de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores i de 18 a 20 hores i el dissabte al matí, de 10 a 14 hores en el punt habilitat a la Biblioteca Municipal. La recollida d’estris i materials, estarà activa del 8 al 12 de març.

El material sol·licitat inclou el sanitari (benes, analgèsics, pomades, cadires de rodes, crosses…), tèxtil (roba, calçat, mantes, tovalloles, roba de llit), material d’higiene (tovalloletes, higiene femenina, pasta de dents, raspalls, detergents i productes d’higiene personal), material de refugi (matalassos, sacs de dormir, escalfadors, llanternes, piles, bateries…), aliments no peribles (menjar enllaunat -no vidre-, menjar per a bebé, aigua potable…) i altres materials com a vaixella d’un sol ús, telèfons mòbils, transmissors de ràdio, portàtils, tauletes o contenidors per a líquids -de 10 i 20 litres-.

A més, l’àrea de Serveis Socials ha recordat els telèfons d’atenció a la ciutadania 96 275 80 30 (ext. 504, 515 i 535) per a facilitar la recollida de dades de les persones interessades en acolliment familiar.

A aquestes accions de suport i ajuda al poble ucraïnès se suma la concentració organitzada esta vesprada per l’associació l’Eliana Vol, a les 19 hores en la Plaça del País Valencià i l’organització per part de l’Ajuntament d’un concert solidari el 13 de març, a les 12 hores, a l’Auditori en el qual participaran el Cor de la Unió Musical de l’Eliana, el Cor de l’Eliana i la seua Escoleta, el Cor Seele del Col·legi Alemany de València, el Cor Veus del Túria, el grup de 5è i 6è del CEIP Garbí i la Escola Coral de l’Eliana. A més, l’actuació comptarà amb l’artista i veí de la localitat, Andreu Soler.

Les invitacions gratuïtes es poden retirar en www.elientrada.es, no obstant això les persones assistents podran aportar el seu donatiu in situ a l’ONG Junts per la Vida. Les aportacions aniran destines al transport i evacuació de refugiats de guerra, així com l’atenció de les seues necessitats presents i futures. L’esdeveniment es retransmetrà en streaming a través del canal de YouTube municipal.

D’altra banda, tots els grups polítics que conformen la corporació municipal (PSPV, PP, Ciutadans i Compromís) han acordat hui una Declaració Institucional que condemna la invasió russa a Ucraïna, manifesta el seu suport i solidaritat amb la població ucraïnesa i ofereix tota l’ajuda i col·laboració que siga necessària.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà