Taller sobre gestió emocional a través de les arts

cartel sab

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve llança un nou taller sobre la gestió de les emocions a través de les arts. El taller es dirigeix a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys perquè aprenguen a autoregular-se emocionalment a través de la dansa, la música i la pintura.

Les sessions s’impartiran els dimarts i dijous des del 29 de març fins al 7 d’abril en horari de 18h a 19.15h, en el local annex al Mercat Municipal (l’entrada al costat de Correus). Els participants hauran de portar esterilles per a les relaxacions, roba còmoda i quadern de dibuix.

Les inscripcions podran formalitzar-se fins al 27 de març a través del següent formulari: https://forms.gle/fesEmN5UCQKgPTap8 . El taller serà gratuït i les places limitades.

Detectar i reconéixer les emocions és fonamental per a aconseguir el nostre equilibri, baixar els nivells d’ansietat i augmentar la concentració. Tot això condueix a unes condicions òptimes per a l’aprenentatge. En el taller els i les participants aprendran tècniques de gestió emocional d’una forma lúdica i creativa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà