L’Eliana acollirà de nou la RunCàncer el pròxim 3 d’abril

l'eliana runcancer

Les inscripcions estaran obertes fins al dimecres 30 de març

La localitat de l’Eliana tornarà a acollir de nou la marxa RunCàncer en aquest 2022, i ho farà diumenge que ve 3 d’abril. La nova edició del circuit, organitzat per l’Associació Contra el Càncer València (AECC), arrancarà a les 11 del matí amb eixida des de la Plaça del País Valencià i amb un recorregut de 5 quilòmetres. La marxa, 100% solidària, no serà competitiva sinó participativa i oberta a tota la ciutadania.

Les persones interessades a participar poden inscriure’s i adquirir els seus dorsals, a un preu de 5,36 euros, a través de la web de RunCáncer, o presencialment al Poliesportiu Municipal i en els establiments col·laboradors (centres esportius El Mandor i La Masia i joieria Bohemia). Per altra banda, les samarretes poden adquirir-se junt al dorsal al Poliesportiu per un preu de 10,49 euros. La data d’inscripció finalitzarà el dimecres 30 de març.

Des de l’Ajuntament la regidora d’Esports, Concha Montaner, ha animat a elianers i elianeres a participar d’aquest solidari acte que “torna de nou als nostres carrers per a continuar visibilitzant la importància de promoure una vida sana, de la prevenció i de la investigació contra el càncer”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà