Gàtova incrementa la seguretat de vianants en travessies

GATOVA

Arcadi España destaca una inversió de 540.000 euros per a millorar aquests entorns urbans i potenciar la mobilitat sostenible

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha iniciat obres de millora de la seguretat viària i integració urbana de travessies a Montroi, Llocnou de Sant Jeroni, Gátona, Ròtova i Alfauir.

Com ha explicat el responsable del departament, Arcadi España, “la Conselleria invertirà més de 540.000 euros en tota una sèrie d’actuacions que té l’objectiu d’incrementar la seguretat dels vianants d’aquests municipis per on travessen importants carreteres”. Així, ha afegit, “al mateix temps, es millorarà els entorns urbans d’aquests trams de travessies”.

D’aquesta manera, ha destacat Arcadi España, “s’adequaran els itineraris per als vianants i es donarà resposta a les demandes dels veïns i veïnes d’aquests municipis dins dels objectius de la Conselleria de fomentar una mobilitat sostenible i segura”.

En aquest sentit, el conseller ha apuntat que, per a la Generalitat, “les actuacions de millora de la seguretat viària constitueixen un aspecte fonamental en la gestió de les infraestructures públiques, i, com en aquests casos, aquestes actuacions són especialment rellevants en els entorns urbans, en els quals han de conviure en les mateixes condicions de seguretat tant els fluxos motoritzats com els no motoritzats”.

La CV-25 al seu pas per Gàtova, discorre en travessia per l’interior del nucli urbà. Les voreres existents són estretes i, en molts casos, presenten pendents i escalons que dificulten l’accessibilitat. Les obres que s’estan realitzant consisteixen a millorar i condicionar la travessia per a proporcionar a aquest tram un caràcter urbà amb millors condicions de seguretat i accessibilitat.

Amb aquesta finalitat es condicionaran i ampliaran les voreres i es milloraran els encreuaments dels carrers que arriben a la CV-25. També s’instal·laran elements reductors de velocitat. El pressupost de l’actuació és de 120.000 euros.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà